Gammelt brok

Forleden fik jeg anleding til at snuse rundt i nogle gamle backups fra min gamle blog, og så fandt jeg noget af mit favortibrok frem. Det var gemt i et galt tegnsæt, men jeg har forsøgt at gendanne det 😀

Hvorfor jeg ikke kører med tog!

Allerede ved billetautomaten eller i billetsalget møder man første problem. Når man kommer til billetautomaten er lortet ude af drift, så man er alligevel tvunget til at gå ind i billetsalget. DERINDE står der altid en million mennesker – og ekspedienterne tager sig gerne god tid, der lugter oftest temmelig grimt og der er så varmt det ikke er til at holde ud, når man står med stor oppakning – SOM MAN JO AF OG TIL GØR når man skal REJSE!

Lad os nævne faserne, en ad gangen og så alle ulemperne.

På vej ned til/på toget
Der er mange mennesker, og de står og drejer rundt som idioter. De fylder BEGGE sider af rulletrappen og har store rygsække på, som de ikke et øjeblik er i tvivl om, hvorvidt de rammer nogle med eller ej, nrå de pludselig venner sig om. Jeg HADER at få en taske i hovedet.
Hvis jeg har travlt, eller ikke gider stå og glo som en anden idiot på den trappe, så vil jeg gerne NEDAD. Jeg har fundet ud af, at i ALLE andre lande en Danmark, der HAR folk fattet fidusen – dem der står stille til højre, og dem der vil gå til venstre, lidt ligesom på motorvejen.
Men nej “GRATIS STRØM, DET SKAL FANDME UDNYTTES”… spade.

Når man efter megen besvær har fået sig most ned ad trappen og skal på det hersens famøse futtog, hvor man har reserveret plads, så MASER folk til, for at komme ind – og her er vel og mærke tale om dem der ikke har købt pladsbillet, det resulterer i at man står forventningsfuld og ligner en idiot med sin taske medens det ene fjols efter det andet vælter ind i toget.
Når man efter en jævn tid får sig kæmpet ind i toget, hvor der er tykt af mennesker, fordi DSB ikke formår at klistre en vogn mere i røven på det tog, så kommer man ind i en kupé.
Man okser frem med sin taske for til sidst at finde sin plads – OPTAGET, og hvem sidder der? Det gør en af de førnævnte idioter, der havde travlt med at komme på toget.
Når man meddeler, at man gerne vil have pladsen, få rman et ondt blik – tak for lort idiot, hvem har betalt? Det har JEG, det er ikke MIG der er en fattigrøv – har du overhovedet billet? Nej, fint, så luk. tutteluuu! -_-
Jeg har nu sat mig..

Selve turen
Man får sig sat, og har betstilt plads, efter megen besvær med kosten i billetlugen, ved en stikkontakt – for at opdage, at idioten OVERFOR som IKKE sidder ved en stikkontakt, har sin edning tværs henover, og bruger stikket?! – Man spørger venligt, om man må bruge den stikkontakt, som man har bedt om at få en plads ved, og dermed betalt for.. Så bliver men nærmest svinet til og spurgt, om man ikke kan se, at han/hun brugte den først?… Her har man 2 valg. Men man vælger selvfølgelig at pille fjolsets stik ud og siger “Jo, det GJORDE du.. og nu gør jeg! For jeg har bedt om en plads ved den, og kan du se hvis sæde den er ved?.. Nemlig, mit… så luk ædespalten”.. Problem løst – BUT WHY?

Fat nu at du skal f-u-c-k-i-n-g ikke tage med tog, når du har en skrigende møgunge med dig, og familievognen er optaget. Så gå, eller lad lortet blive hjemme.
Der er ikke noget så irriterende, som hvis man sidder og forsøger at lave et stykke bare nogenlunde fornuftigt arbejde på sin bærbare, som en eller anden hjernedød hippie der har slæbt sin unge med ind i en ikke-familie vogn… Det er fandme bedre at sidde i en rygerkupé, end det er at høre på det pis! (Der er ingen rygerkupé længere.. red.)

Snak er okay, selvfølgelig, men lad være med at råbe.. og hvis du er over 30 skal du IKKE snakke om det sex du fik sidste weekend, det giver mig kvalme og jeg væmmes. Hvis du skal, så gør det meget meget lavt, så jeg ikke kan høre det.

Hvis du sidder med din fesne kæreste overfor mig, og synes jeg ser sjov ud, så lad VÆRE med at sid og skriv til hinanden om det – jeg bliver mere og mere rasende, og det ender med at jeg giver mig til at svine jer til for det, og det er jo ikke nøvendigt.

Når man skal af
Er der altid en eller anden idiot der liiige skal nå ud og smide en lort lige når toget kører til perron, så der altså hørmer i hele toget af fæses – lad dog være menneske!
Der er også altid en eller anden, gerne halvgammel hippiefar, der har glemt et eller andet, sin stråhat eller sådan noget pis, inde i toget, og som IKKE kan vente til folk generelt er kommet UD.. SÅ VENT DOG MENNESKE!. idiot number 1.

Folk maser og vil gerne af – hvis nu i tog den med ro, gik det faktisk hurtigere.

Problemet med rulletrappen er det samme opad som nedad, det er til at kaste op over.. Jeg bliver arrig! uuuha!

Smil og vær glad, så smiler verden til dig.

“Jeg er en sur stodder.”
– Frands Hansen, 2007

Handl ordentligt!

Når du handler…

…Så lad være med at stille din vogn så vi andre ikke kan komme til. Lad være med at stå stille som en idiot og glo tomhjernet på hyldere, med din vogn i en 90 grader vinkel ud fra hylden – specielt når du handler i små butikker som f.eks. Fakta, Netto osv!

…Så lad være med pludselig at stoppe op når du går i et hurtigt tempo – hvis du vil gå og kigge, så gør det langsomt, så man ved at du går og kigger.

…Så lad dine små snotunger blive derhjemme, medmindre de kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Når du skal lægge varer på båndet SÅ GØR DET SELV, for at din lille unge skal gøre det er kun til gene for os der venter, og har et liv andet end at stå og vente på dig.
Hvis dine unger ikke fatter, at man ikke stikker fingrene i alting, så lad dem blive hjemme. Hvis de er forkælede, og begynder at vræle, hvis de ikke får hvad de peger på – så giv dem det de peger på eller lad dem blive hjemme, du kan kun skyde skylden på dig selv for elendig opdragelse.

…Så hav penge eller dankort klar, så du ikke skal spilde både min og ekspedientens tid – jeg har selv siddet ved kassen, og jeg HADER gamle fjolser, der skal finde 73.25 i 2kroner, gå i banken og brug vekselautomaten. Lad være med at bed om at få obskure beløb over – helt antal hundrede kroner, nichts weiter.

Kør ordentligt!

Jeg er træt.. Jeg er møghamrende træt..

.. af gamle fjolser og diverse andre der aldrig burde have haft et kørekort.

Bevæg dig ikke ud i trafikken hvis..

  • Du er over 60. Du er gammel og skal sidde og drikke kaffe.
  • Du ikke er sikker på at det du gør, er rigtigt.
  • Du ikke agter at køre efter hastighedsgrænserne.
  • Du ikke ved hvor du skal hen – KØB EN GPS! De koster sølle 1000 kroner.
  • Du er “bange” for hvad andre kan finde på.
  • Du ikke kan finde ud af at bruge dine spejle.
  • Du ikke fatter hvad forskellen er på langt og kort lys.
  • Du kører Suzuki.

Altså, overordnet set.. Jeg er møghamrende træt af når en eller anden lallende spade skal ligge og fylde i overhalingsbanen (den bane, der er beregnet til at overhale i red.).
I overhalingsbanen overhaler man, eller også følger man med den fremadrettede trafik og det foregår med intet mindre end hastighedsbegrænsningen…
…alright, det er okay at ligge der, når du skal dreje til venstre – men der er fandme ingen grund til at ligge der flere kilometer før du skal dreje… Igen, er du for usikker på om “du nu kan komme ind” eller hvad du ellers sidder og bider negle over, SÅ TAG BUSSEN, og lad os andre komme videre med vores liv.

Nej, jeg vil ikke køre en halv time før, så jeg har god tid – for så længe jeg kører, som det er tilladt, så er det fint… Men det er ikke nemt, når trafikken er fyldt op med bløde hatte og småborgerlige spader, der skal ligge og lege pansere med 5 km under hastighedsgrænsen. Vi har i forvejen rigeligt med pansere og fotovogne.

Hastighedsgrænser…
…er selvfølgelig betegnelsen for en max begrænsning, men det betyder fandme ikke at man skal ligge og lulle med 70 på landevejen eller 90 på motorvejen. Når vi kører i vores bil skal vi FREMAD, så vi kan nå derhen hvor vi skal, så vi kan komme fra A til B på en ordentlig tid. Hvis vi skal køre morfartur, så gør vi det langt væk fra alting, hvor man kan overhale hvis man skulle være uheldig at komme samme vej.
Altså. Kører du i byer eller andre meget traffikerede steder, så kør intet mindre end hastighedsgrænsen – så flytter vi os alle i et tempo der er til at arbejde med.

Skal du absolut overhale…
…så har du fandme bare at holde din stil når du kommer forbi! Der er ikke noget jeg hader mere end at blive overhalet og når fjolset så kommer foran, sænkes farten således at jeg ikke kan opretholde den hastighed jeg kørte i forvejen – og det sker selvfølgelig altid når der ikke er plads til at jeg kan overhale igen…

Hold afstand!!!
Der er ikke noget mere irriterende end folk der absolut SKAL ligge helt oppe i røven på en, SÅ OVERHAL DOG! Det er pissefarligt og dumt.. Bliv hjemme! tag toget! hop på tunget, eller stik en finger i røven og kør på din albue, jeg er ligeglad – men lad bilen stå.

…Det var vist det for nu, tror jeg.

This entry was posted in Random. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.