Fuck jeg hader Windows servere.. og HP “Ingegrated Lights Out”

At have en server med et grafisk interface i første omgang, er dybt useriøst. Hvorfor skal man spilde båndbredde, få museskade OG spilde systemressourcer på at køre en fin grafisk overflade til sin SERVER, som man ikke skal bruge til at se porno eller spille WOW på?

Alright, jeg har temmelig god tålmodighed når det kommer til servere, men når en omgang ubrugeligt lort som Microsoft Windows Server bliver blandet sammen med endnu mere ubrugelige “Remote Management” systemer fra HP og samtidig bliver blandet sammen med en sidste gang ubrugeligt skrot fra HP, som de kalder “PSP”.. Altså en stak…grafiske…værktøjer der skal gøre det hele meget nemmere.

Når man skal installere en update til det hersens fantastiske PSP system (lyser min entusiasme?), så bliver man præsenteret for en meget ringe installer, som IKKE er mulig at betjene kun med keyboardcontrols.. Det vil sige at man skal bruge musen (igen, hvorfor? det er en SERVER..).. Men i og med at PSP piller i networkinterfaces, så kan man jo selvfølgelig ikke bruge Micorosfts ellers på sin vis nogenlunde velfungerende Remote Desktop fittelifut.. Nej man skal bruge HP INTEGRATED LIGHTS OUT (og lyset går ud, ja;( ) For lige at opsummere for dem, som ikke ved hvad dét er, så er det et system hvor konceptet egentlig er genialt, man kan forbinde til konsollen (altså, ligesom at man sad dér, lige foran skærmen!) via internettet (wow..) og så burde man kunne styre tingene ligesom hvis man sad der – og det kan man på sin vis også, musen er bare ude af sync, hvilket betyder at man ikke kan flytte den ned i hjørnet… og gæt hvor “NEXT” knappen sidder i det skrot man skal installere, som ikke kan styre med tastaturet?… Hvis du er lidt langsom, så er svaret: nede i hjørnet!!

Suk.. Windows servere er sikkert fine nok, hvis man er useriøs omkring sin serverdrift, men til et miljø der skal spille max, så dur det der altså ikke.. HP (mfl).. STRAM OP!

Mine 25 øre om nattens frustrationer med HP og Microsoft.

This entry was posted in Random. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.