Er livet virkelig så trist?

Som så mange andre danskere og for den sags skyld også alle andre nationaliteter, så har jeg en Facebook konto. Jeg skal have mit daglige gossipfix og vi ved alle, at den eneste grund til at logge på Facebook jævnligt, er for at få det fix.

Nå, men det her blogindlæg handler egentlig om, at jeg synes folk er ufatteligt negative. Det er ikke hver dag, men hver ENESTE dag, der er en eller anden som skal beskrive at en eller anden har været et svin fordi bla bla. At alt bare er træls og det hele er imod én.

I min verden, så er livet præcist så godt (eller skidt) som vi gør det til. Hvis man stiller glasset ude på kanten af bordet, så falder det ned på et eller andet tidspunkt. Der er rigtig mange mennesker der hele tiden stiller glasset på kanten af bordet.

Hvis man gang på gang bliver røvrendt af de mennesker man omgås, så bør man måske overveje om det er de rigtige typer af mennesker man omgås, fremfor at finde flere fjolser og så gang på gang blive skuffet og ked af det over dem?

Tit ser man folk, der om morgenen skriver “alt er planlagt, det er bare perfekt! det bliver en fantastisk dag” – med det, så har de folk sat deres forventninger efter at alt er perfekt og der skal således ikke ret meget til før end, at man om aftenen kan læse “det har været en lortedag! Alt gik galt, det begyndte at regne! Alt mit nye tøj er vådt og beskidt. pis .Hvorfor er der bare ALDRIG noget der lykkedes for mig?” – jeg er af den overbevisning at i langt de fleste tilfælde, så er det fordi man vælger at det skal gå en imod. I stedet for at blive muggen over, at det regner, så burde man måske købe en paraply og nyde det selskab man er i alligevel?

Altså.. afstem sine forventninger og skru drastisk ned for dem. Håb på det bedste, men lad være med at blive skide sur, hvis det hele ikke kører efter din bog. Nyd tingene som de er. Er der noget der går dig skævt, så se at kom videre i stedet for at sidde fast. Lad være med at bære nag, lad være med at være pissesur over ting der ikke rager dig eller ting som du alligevel UMULIGT kan ændre. “Fuck jeg hader det fucking lortevejr og det her lorteland fordi vejret stinker så meget. Fuck jeg hader at Brugsen er begyndt at lukke kl. 17 i stedet for 18, fuck dem de fucking røvhuller! Nu nåede jeg ikke at handle.” Det er ting som du ingen jordisk chance har, for at gøre noget ved – så hvorfor lade dig irritere og blive sur af det? Køb en pizza og så husk, at fremover er det inden kl. 17 du handler.

Prøv at husk på nogle af de små ting, som er helt fantastiske. Når det regner, så gå ud på en græsmark, luk øjnene og mærk hvor dejlig luften omkring dig er lige nu – ikke i går og ikke i morgen.  Når græsset lige er blevet klippet, så stop op et øjeblik og nyd den dejlige duft af nyklippet græs, eller når du alligevel kører forbi en rapsmark, så stå ud og se det smukke syn.

Prøv også at gøre en god gerning for nogle andre mennesker, som er 100% uopfordret og så mærk efter hvor en dejlig følelse det er at have gjort noget godt for nogen andre, som ingen forventinger havde til dig. Du vil blive overrasket.

Jeg har også fundet et klip af Nick Vujicic, et menneske der i høj grad er livsbekræftende. Det er der mange der kunne lære noget af.

Jeg er af den helt klare overbevisning, at vi skaber vores egen lykke. Det er NU vi har livet og det er NU vi skal nyde det og få det absolut bedste ud af det. Der er ingen himmel hvis du opfører dig pænt – og der er heller ikke et helvede hvis du bare fyrer den af. Hvis det skal koste mig 10-12 år i den anden ende, at have levet mit liv til fulde, så skide værre med det! Hellere 60-70 indholdsrige og fantastiske år end 80-90 røvsyge år, hvor det hele er gået op i at tage hensyn og forbehold.

Livet er fantastisk!

This entry was posted in Rant'n'rave, Society. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment